GREENWORKS | DUURZAME BOUWMATERIALEN

Over Greenworks

U wilt duurzaam bouwen en ook uw klant vraagt daar steeds vaker om. Maar hoe weet u welk materiaal duurzaam is? En hoe laat u eenvoudig aan uw klant zien dat u bewust bouwt en kiest voor duurzame materialen?

 

Greenworks toont u aan de hand van de Greenworksscore in één oogopslag welke producten en installaties de betere keuze zijn als het gaat om duurzaam bouwen. Zo kunt u ook aan uw klant aantonen dat duurzame materialen absoluut niet duurder zijn dan niet-duurzame materialen.

 

Greenworks wordt inmiddels breed gedragen in de branche. We ontwikkelden de meetmethode in samenwerking met de overheid en rekeninstrumenten . Aan de hand van 10 specifieke, duurzame materiaal- en productie-eigenschappen bepalen we de duurzaamheid van producten en materialen in een Greenworksscore (lees hier de brochure).

 

Greenworks staat voor duurzaam bouwen

De samenstelling van het assortiment Greenworks producten is gebaseerd op de duurzame kenmerken van een product, de koers die de overheid vaart op het gebied van duurzaamheid en de milieuprestaties van het product. Lees hier hoe het werkt.

Benieuwd naar de producten?

Greenworks is onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain. Saint-Gobain is altijd bezig met innovatie om nieuwe oplossingen te ontdekken om ons allemaal te helpen duurzamer en comfortabeler te laten leven. Het Multicomfort programma is ontwikkeld om het doel van Saint-Gobain, een bijdrage leveren aan het creëren van een betere, meer comfortabeler en duurzame toekomst, te ondersteunen. Bekijk deze website en ontdek het Multicomfort programma: www.multicomfort.com

 

raab_bouwhuis-home