GREENWORKS | DUURZAME BOUW- EN INSTALLATIEMATERIALEN

SEMINAR CIRCULAIR & BIOBASED BOUWEN

Circulair bouwen betekent: gebouwen zó slim ontwerpen dat aan het eind van de technische levensduur materialen biologisch afbreekbaar zijn óf kunnen worden hergebruikt in nieuwe gebouwen óf als grondstof kunnen dienen voor nieuwe producten. Wat maakt circulair en biobased bouwen (financieel) interessant en welke materialen passen bij deze manier van bouwen?

Onderwerpen die aan bod komen

Tijdens het seminar zullen diverse sprekers u aan de hand van gerealiseerde projecten meenemen langs de uitdagingen welke bij circulair en biobased bouwen komen kijken. U leert over de do’s en dont’s en de financiële motivatie voor circulair bouwen. Op de vraag wat nu eigenlijk bouwmaterialen zijn welke passen binnen circulair en biobased bouwen krijgt u antwoord d.m.v. korte pitches van leveranciers welke hun producten aanbieden passend bij de filosofie van circulair bouwen. Tijdens de workshoprondes gaat u met de trainers interactief aan de slag om de kansen van circulair bouwen te verkennen.

Wat levert het seminar u op?

U doet uitgebreide kennis op over circulair en biobased bouwen, bouw- en installatiematerialen en hun positieve eigenschappen tijdens de productie, verwerking en toepassing. Zo beschikt u over alle benodigde kennis om zelf circulair en biobased te bouwen en ook uw klant of opdrachtgever hiervoor enthousiast te maken.

Voor wie

  • Opdrachtgevers
  • Architecten
  • Beslissers binnen bouw- en installatiebedrijven
  • Andere belangstellenden

Datum: dinsdag 16 november 2021
Tijd: 12:30 tot 16:30 uur
Locatie: Greenworks Academy Apeldoorn, Nagelpoelweg 61, 7333 NZ Apeldoorn

Datum: donderdag 7 oktober 2021
Tijd: 12:30 tot 16:30 uur
Locatie: Greenworks Academy Breda, Huifakkerstraat 18, 4815 PN Breda