GREENWORKS | DUURZAME BOUW- EN INSTALLATIEMATERIALEN

Greenworks Academy trainingen

Duurzaam bouwen is continu in ontwikkeling. Daarom zijn wij de Greenworks Academies gestart, dé kenniscentra voor de bouw- en installatiebranche. We beschikken over locaties in Breda, Apeldoorn en Amsterdam, allen inspirerende omgevingen voor vakman- en thematrainingen, seminars en informatieve klantendagen.

Maatwerk ook mogelijk
U kunt de Greenworks Academies ook gebruiken voor uw eigen training of evenement of samen met ons een maatwerktraining samenstellen.

Na het volgen van onze training overhandigen wij u het Greenworks certificaat en een autosticker, waarmee u kunt aantonen deze training te hebben gevolgd. We nemen u dan desgewenst ook op in ons netwerk van gecertificeerde vakmannen.

Overzicht trainingen
Neem contact met ons op voor een maatwerk training of kijk hieronder voor een overzicht van onze Greenworks trainingen. Direct aanmelden? Klik op één van de onderstaande opleidingen en dan onderaan die pagina op aanmelden.

Greenworks Academy webinars en trainingen:
Bij het organiseren van onze fysieke Greenworks Academy activiteiten volgen wij strikt de richtlijnen die gesteld worden vanuit het RIVM.
Mochten de trainingen op de aangegeven data fysiek in onze Academies geen doorgang kunnen vinden, zetten wij deze om in online webinars.

BENG, BIJNA ENERGIE NEUTRALE GEBOUWEN PER 1-1-21 VERPLICHT BIJ NIEUWBOUW

Fysieke training:

Online webinair:

 

CIRCULAIR & BIOBASED BOUWEN

Fysieke training:

Online webinar:

 

ENERGIENEUTRAAL (GASLOOS) RENOVEREN

Fysieke training:

  • Geen data bekend

Online webinar:

 

LUCHTDICHT BOUWEN IN DE PRAKTIJK

Fysieke training:

  • Geen data bekend

Online webinar:

 

VERPLICHT ENERGIELABEL C VOOR KANTOREN IN 2023

Online webinar:

 

WET KWALITEITSBORGING BOUWEN

Fysieke training:

Online webinar:

 

BRANDVEILIG BOUWEN & INSTALLEREN

Online webinar:

U bent op zoek naar een training die wij niet aanbieden, maar één die speciaal voor uw bedrijf of team op maat gemaakt is? Dat kan bij de Greenworks Academy. Vele bouwbedrijven, gemeentes, CPO groepen en bouwondernemersverengingen gingen u al voor.

Wanneer u onderstaand formulier invult, zal er binnen 5 werkdagen iemand van onze Academy persoonlijk contact met u opnemen om de perfecte maatwerktraining aan te kunnen bieden.

Cijfers en feiten Greenworks Academy

Hieronder ziet u hoeveel cursisten u voor gingen, hoeveel trainingsuren hiermee gemoeid zijn en de gemiddelde waardering voor onze Greenworks trainingen: