GREENWORKS | DUURZAME BOUW- EN INSTALLATIEMATERIALEN

Greenworks

Kijk snel voor welke nieuwe gratis trainingen u zich kunt inschrijven!

Wat heeft Greenworks u te bieden?

U wilt duurzaam bouwen en een comfortabele woon- en werkomgeving realiseren voor uw klant? Het Greenworks label toont u in één oogopslag welke bouw- en installatiematerialen de beste keuze zijn.

Duurzaam bouwen is integraal bouwen. Bouw en installatie samen, voor een oplossing met optimaal comfort voor de eindgebruiker. Het Greenworks-assortiment bevat dan ook duurzame bouwmaterialen én installaties.

Duurzaam bouwen is continu in ontwikkeling. Daarom vindt u bij onze Greenworks Academies altijd up-to-date vakman- en thematrainingen, seminars en informatieve klantendagen. Lees hier meer.

Greenworks geeft op basis van 10 specifieke, duurzame materiaal- en productie-eigenschappen de milieubelasting van producten weer. Hier vindt u rekentools voor de duurzaamheid van uw hele gebouw.

Maak kennis met Greenworks!

Over Greenworks

Greenworks is hét duurzaamheidslabel voor bouw- en installatiematerialen. Het kwam tot stand in samenwerking met Rijksoverheid en rekeninstrumenten zoals GPR Gebouw en BREEAM-NL. Ons doel: heel de gebouwde omgeving in Nederland duurzaam en gezond, door het kiezen voor duurzaamheid en comfort super makkelijk maken.

Lees meer

Greenworks Academies

Bijblijven in duurzaam bouwen en het realiseren van een comfortabel binnenklimaat? We nodigen u graag uit voor één van onze Greenworks trainingen:

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en de wereldwijde verspreiding hiervan zijn wij genoodzaakt om alle Greenworks Academy trainingen en events tot nader order te annuleren.
Vanuit onze EHS (environment health and safety) kernwaarden zien wij het als onze plicht voor onze klanten en medewerkers om verspreiding en/of het oplopen van het virus tot een minimum te beperken.

Vertrouwende op uw begrip voor deze maatregel.

 

 

 

 

 

 

Greenworks Nieuwsbrief

Email adres: