GREENWORKS | DUURZAME BOUW- EN INSTALLATIEMATERIALEN

De beweging is volop bezig! Drenthe gaat circulair wonen.

Acht Drenthse woningcorporaties weten het zeker, circulair wonen wordt de nieuwe standaard voor woningbouw. Het is ambitieus, maar in Drenthe gaan ze het gewoon doen! Als samenwerkende corporaties Actium, Domesta, Stichting Eelder Wonen, Woonborg, Woningstichting De Volmacht, Lefier, Woonconcept en Woonservice nemen zij de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van een circulaire sociale huurwoning. Een woning die betaalbaar, herhaalbaar en opschaalbaar is.

Raab Karcher Greenworks is deelnemer in het Circulair Toekomst Consortium o.l.v. Trebbe Bouw en levert samen met hen, Dusseldorp infra – sloop – milieutechniek en LKSVDD Architecten input voor de meest circulaire materiaalkeuzes. Van herbruikbare tot en met biobased producten.

De juiste keuzes maken
Met RaabOnline heb je filtermogelijkheden om op basis van de Greenworks duurzame materiaal- en productie eigenschappen de meest circulaire en biobased producten te kiezen.

Meer informatie over Drenthe woont circulair vind je op: https://drenthewoontcirculair.nl/

Gepubliceerd op 9 maart 2021 om 09:50 door admin