GREENWORKS | DUURZAME BOUW- EN INSTALLATIEMATERIALEN

Greenworks Academy on tour!

Onze Greenworks Academy gaat on tour en zal volgende week aanwezig zijn op de Bouw Compleet beurs in Gorinchem met het “Duurzaamheidsplein”. Op dit duurzaamheidsplein gaan we samen met onze Greenworks partners het gevoel van een training over duurzame materialen overbrengen door het geven van allerlei demonstraties en korte pitches. Een ontzettend interessant en interactief programma waar je zeker bij wilt zijn.
De Bouw Compleet beurs in Gorinchem wordt gehouden op dinsdag 13 t/m donderdag 15 september 2016 van 13.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis, maar het is wel belangrijk om hier voor te registeren. Dit kan via deze link: http://secure3.evenementenhal.nl/qbun/index.html?EventId=1376
Een bezoekje aan het Duurzaamheidsplein is zeker de moeite waard. Naast interessante demonstraties en pitches is er ook de mogelijkheid om plaats te nemen in onze groene win(d) cabine waar mooie prijzen bij te winnen zijn zoals drones en luxe trainingsarrangementen.

drone-bouwcompleetbeurs

 

Gepubliceerd op 6 september 2016 om 15:00 door admin